Kwekel Evenementen


nostalgische kermis te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlKwekel Evenementen stond, in binnen en buitenland, aan de wieg van grootschalige publieksevenementen zoals tweemaal het Kuipgala in het Feyenoord stadion, waar zoín 100 artiesten optraden verdeeld over 5 podia.
Wij waren o.a. de medeoprichter van de Vestingdagen in Hellevoetsluis, grondlegger voor de stoommanifestaties in Almere, BelgiŽ en Duitsland het transPORTfestival in het Rotterdamse havengebied etc.
Chris Watson Trio te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlVoor veel andere evenementen leverden wij faciliteiten en tekenden wij voor de algehele logistieke coŲrdinatie.

Anno nu is de organisatie van evenementen nog steeds een belangrijk onderdeel van ons bedrijf, daarnaast hebben wij ons als artiestenbureau heel sterk ontwikkeld met als werkgebied geheel West Europa.
Ook optredens in o.a. AziŽ en de Verenigde Staten zijn allang geen uitzondering meer.

Met name in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en de Indische scene weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.Mede daardoor vertegenwoordigen wij ook vele bekende artiesten uit het dat circuit en vele Engelse bands zoals The Scorpions (Hello Josphine), The Rubettes, Matchbox etc.
Country Sisters te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlEigenlijk te veel om op te noemen, in totaliteit vertegenwoordigen wij zoín 40 bands en artiesten.
Niet voor niets zijn wij ťťn van de vakspecialisten in dit specifieke wereldje.

Kwekel Evenementen verzorgt de complete programma's voor winkelcentra, feestavonden, themaparty's, open dagen etc. geheel verzorgd met decoraties, muziek, attracties geheel naar de  wensen van de opdrachtgever.
Ons theaterburo beschikt over alle benodigde aansluitnummers van o.a. BTW, loonbelasting, bedrijfsvereniging, goedkeuring van het Ministerie van FinanciŽn en de vergunning voor arbeidsbemiddeling.

 

Aansluitnummers Kwekel Evenementen

Centraal Bureau Arbeidsbemiddeling

CBA / A 93.0145

Inhoudingsplichtige verklaring,
Ministerie van FinanciŽn    

DB 93/1319

D-U-N-S ģ

407523067

BTW

800306.879.B01

Loonbelasting

800306.879.L01

Bedrijfsvereniging (GAK)

026-160.950.98-01-01

Kamer van Koophandel

Rotterdam 24228512

 

Website Kwekel Evenementen