Wifi Powerline kit


Powerline Wi-Fi set met stopcontact

Wegens omschakeling naar ander system een zo goed als nieuwe TL-WPA4230P KIT, AV500 Powerline Wi-Fi set met stopcontact, incl. netwerkkabel, snelstartgids en CD met hulpprogramma's

Wi-Fi dekking uitbreiden naar alle ruimten
Met draadloos snelheden tot 300 Mbps kan elke gebruiker zijn Wi-Fi netwerk moeiteloos uitbreiden via het bestaande elektriciteitsnet in huis en een draadloos signaal naar andere delen van het huis of kantoor uitzenden.

Superuitbreiding van het bereik met één druk op de toets
De TL-WPA4230P KIT beschikt over een Wi-Fi kloon toets waarmee u het bereik flink kunt vergroten, waarbij de naam van het draadloze netwerk (SSID) en het wachtwoord van uw router met één druk op de toets worden gekopieerd. Nadat u de toets hebt ingedrukt, kunt u de Powerline adapter overal plaatsen waar u bekabelde of draadloze toegang wenst en genieten van naadloos netwerken overal in huis of kantoor.

Tot 500 Mbps - ideaal voor HD video streaming
Dankzij de geavanceerde HomePlug AV technologie biedt de TL-WPA4230P de gebruiker stabiele, snelle datatransmissie tot 500 Mbps over een leidinglengte tot 300 meter. Het is een uitstekende complete thuisoplossing, waarop alle netwerkcompatibele apparaten kunnen worden aangesloten - van computers en game consoles tot en met kastjes voor IPTV, printers en NAS harddisks

Ingebouwd stopcontact voor andere apparaten

De TL-WPA4230P heeft een geïntegreerd stopcontact, zodat er een ander apparaat of bijvoorbeeld een stekkerblok op de adapter kan worden aangesloten, zoals op een normaal stopcontact. Hierdoor gaat er geen stopcontact verloren.

 

Prijs € 45,00

onzin biedingen worden verwijderd